"Loading..."

CONGRES Verslag

 

Congres verslag

Endocrinologie Diabetes

Bijzondere aandacht gaat naar de huidige en concrete behandeling van diabetes in het licht van de allernieuwste innovaties terzake. Allemaal elementen om van dit congres een topevent te maken en de uitdaging van de zorg voor diabetespatiënten in België aan te gaan.

Congres verslag

Congres verslag

Darwin 2.0
I VIRTUEEL CONGRES I

De 2020-editie van het Darwin 2.0-congres heeft als thema ‘De Geneeskunde van de toekomst, de toekomst van de medische beroepen’ en met een speciaal aandachtspunt voor de wereldwijde COVID-19 crisis. Het congres wordt georganiseerd door de vzw iCANN Life Sciences.

Drie maanden na het begin van de nooit geziene coronaviruscrisis in België en wereldwijd, wordt het programma aangepast en komen zowel de evoluties in de medische wereld aan bod, als de uitzonderlijke uitdagingen waarmee de geneeskunde van morgen te maken zal krijgen, nadat alle gegevens ingezameld zijn en het tijd is om lessen te trekken.

Congres verslag

Congres verslag

CARDIOSCOPIE
I VIRTUEEL CONGRES I

Het programma van het CARDIOSCOPIE 2020 -congres is speciaal voor huisartsen, specialisten en apothekers ontworpen.
Het congres zal de cardiovasculaire risico’s aanpakken op basis van recent klinisch bewijs, maar ook op een zeer praktische manier. De thema’s zullen worden geïllustreerd door talrijke interactieve klinische gevallen die worden becommentarieerd en geanimeerd door een multidisciplinair panel van sprekers.

Congres verslag

Congres verslag

8e Editie: Endocrinologie-diabetes

De ‘Endocrinologie ontmoetingen Diabetes in de algemene geneeskunde’ - zal op 7 december 2019 in de Tangla Hotel plaatsvinden.

Tijdens deze achtste editie zal bijzondere aandacht worden besteed aan het huidige en praktische behandeling van diabetes in de algemene geneeskunde. U kunt er deelnemen aan hoogstaande en geaccrediteerde sessies in de aanwezigheid van tal van gerenommeerde sprekers.

Congres verslag

Congres verslag

7de Cruise-Congres : Corsica

Het centrale thema van het congres : Multidisciplinaire benadering van de geneeskunde

Bereid u voor op nieuwe wetenschappelijke ontmoetingen en stap aan boord van een prachtige driemaster die u meeneemt langs 'Île de Beauté', zoals Corsica ook wel wordt genoemd. Ontdek er, tussen de boeiende presentaties van onze sprekers door, steden beladen met geschiedenis en ellenlange stranden met fijn zand.

Congres verslag

Congres verslag

7e editie: Endocrinologie

Accreditatie:
Ethiek en economisch : n°18028870 (2 CP)
Algemeen : n°18028868 (2 CP)

Begin december 2018 organiseerde de vzw iCANN Life Sciences de zevende editie van het symposium ‘Ontmoetingen in endocrinologie’, onder het voorzitterschap van prof. dr. Christophe De Block van UZ Antwerpen. Op het programma stonden onder meer lezingen over de cardiovasculaire risico’s van type 2 diabetes naar aanleiding van enkele recente cardiovasculaire outcome-studies, over het belang van de behandeling van dyslipidemie en hypertensie, en de behandeling van oudere diabetespatiënten.

Congres Verslag

Congres verslag

Circuit-congres : Sri-Lanka & Malediven

Actualiteit in gastro-enterologie

We hebben het genoegen u in ons laatste congres voor 2018 te mogen aankondigen. Dat vindt plaats van 27 oktober tot 6 of 09 november 2018 op een uitzonderlijke locatie Sri Lanka met de mogelijkheid tot verlenging op de Malediven.

Congres verslag

Congres verslag

Cruise Congres - : Ijsland

Wonderlijk vikingland

In 2018 zetten wij koers naar het Hoge Noorden en verkennen wij nieuwe horizonten ter gelegenheid van een nieuwe cruise congres georganiseerd met ons Wetenschappelijk Comité.

Congres verslag

Congres verslag

Cruise Congres
I Verenigde Arabische Emiraten & Oman I

Yacht Club Experience
Verenigde Arabische Emiraten & Oman
Van eeuwenoude tradities tot ultramoderne luxe

Congres Verslag

Congres verslag

1ste Editie : THERAPEUTIC ADHERENCE DAYS

De eerste editie van de “Therapeutic Adherence Days” die eind dit jaar plaatshebben in Brussel, is de gelegenheid bij uitstek om het transversaal probleem te bespreken dat de therapietrouw en de follow-up van de behandeling van het ziekenhuis naar een ambulante setting is. Doel is de verbetering van de gezondheid en van het welzijn van de patiënten.

Congres Verslag

Congres verslag

Congres-Circuit Guatemala

Het Wetenschappelijk Comité biedt met het wetenschappelijk programma een ruime waaier aan topics. De sessies geven u de kans om uw kennis over pathologie en klinische gevallen waar u dagelijks mee geconfronteerd wordt te verdiepen.

Congres verslag

Congres verslag

3de ontmoetingen van Tempo: Darwin & medische actualiteit

Accreditatie: N° 17000175: CP / 4

Rekening houdend met het succes van de editie 2016 gewijd aan gendergeneeskunde, komt er op 25 maart 2017 een nieuwe editie van het Darwin congres over grote evoluties in 2016 en 2017, een initiatief van de experten van het Wetenschappelijk Comité van iCANN Life Sciences. In de presentaties wordt commentaar gegeven op de retrospectieven van 2016, een publicatie van Tempo Medical en Tempo Digitaal.

Congres Verslag

Contact us

Aarzel niet om ons te contacteren.
Vul dit bijgevoegde formulier in en wij geven u zo snel mogelijk antwoord.

Adres

België,
Victor Hugo straat 175 - 1030 Brussel

Phone
+32 (0)2 777 03 73