"Loading..."

HIERONDER VINDT U EEN OVERZICHT VAN
DE CONGRESSEN GEORGANISEERD DOOR ONZE VZW

 

Cruise-Congres
I « Geneeskunde 4.0 » I

Ontdek de mooiste eilanden die onze planeet te bieden heeft tijdens de Congrescruise 2021 van de vzw iCANN Life Sciences en zijn wetenschappelijk comité, voorgezeten door Prof. Dr. Alain DE WEVER, in samenwerking met Medisquare, de onafhankelijke coördinator van het evenement.

Informaties & Inschrijving

8e EDITIE I ENDOCRINOLOGIE - DIABETES

De ‘Endocrinologie ontmoetingen Diabetes in de algemene geneeskunde’ - zal op 7 december 2019 in de Tangla Hotel plaatsvinden.

Tijdens deze achtste editie zal bijzondere aandacht worden besteed aan het huidige en praktische behandeling van diabetes in de algemene geneeskunde. U kunt er deelnemen aan hoogstaande en geaccrediteerde sessies in de aanwezigheid van tal van gerenommeerde sprekers.

Informations & Inscriptions

9de congres-expeditie
I klimaatverandering en hun gevolgen voor de gezondheid I

Stap aan boord van L'Austral en vergaap u aan schitterende ijsvlakten tijdens dit cruisecongres in de Noordpool op initiatief van de vzw iCANN Life Sciences, in samenwerking met zijn Wetenschappelijk Comité onder leiding van professor Alain DE WEVER, en Medisquare, onafhankelijk coördinator van het event.

Het thema van het congres : “KLIMAATVERANDERING EN HUN GEVOLGEN VOOR DE GEZONDHEID”.

Informaties & Inschrijving

Cruise-Congres
I Neuropsychogeriatrie I

Psychogeriatrie is in twee opzichten een specialisatie: psychiatrisch en geriatrisch. Ze houdt verband met psychiatrie omdat ze werkt met ouder wordende patiënten die lijden aan psychiatrische stoornissen – die er al langer waren of die recent opdoken. Daarnaast leunt ze aan bij de geriatrie omdat ze moet omgaan met de psychologische en psychiatrische gevolgen van een lichaam dat ouder wordt.

Het thema van het congres : “NEUROPSYCHOGERIATRIE“.

Informaties & Inschrijving

Contact us

Aarzel niet om ons te contacteren.
Vul dit bijgevoegde formulier in en wij geven u zo snel mogelijk antwoord.

Adres

België,
Victor Hugo straat 175 - 1030 Brussel

Phone
+32 (0)2 777 03 73
Fax
+32 (0)2 777 03 79